La pell en brut és un art

Ho sabia bé el Sr. Joan Quintana quan el 1922 va començar a recollir pells amb una bicicleta.

Algunes coses han canviat molt, altres continuen igual. La nostra empresa és fidel a la tradició i per això seguim manipulant les pells amb l'estima d'un artesà, tenint cura que les pells siguin recollides en el moment del sacrifici dels animals, garantint així una correcta conservació, transport, selecció i conservació de les mateixes en les nostres càmeres frigorífiques.

Un producte acabat de bona qualitat s'obté seleccionant les pells en brut dels millors orígens, essent les pells espanyoles considerades dins les millors del món.

El nostre gran èxit es que estem presents recollint pells dels millors orígens per proveir els nostres moderns magatzems:

Girona
Pieles Quintana situat a Celrà

Murcia
Pieles del Segura a Molina de Segura

Avui el nostre compromís com empresa és continuar donant, en les nostres modernes instal·lacions, un excel·lent servei als nostres clients. Entenem el nostre treball com de cooperació tant amb els nostres proveïdors com en els nostres clients.

Pieles Quintana S. A. produeix actualment 1.000.000 de pells anuals (xais i cabrits) així com uns 3000 cuirs de vacum. Les nostres pells arriben a tot el mon, però principalment als mercats europeu i asiàtic que son els nostres principals clients.

També participa en la comercialització del nostre producte Ledexport que té la seva seu a Vic.